Lassú a retronóm!


Szeretném tapasztalotokat kérni a retronom.hu sebességével kapcsolatban. Kinek milyen észrevételeik vannak az oldalak letöltésének gyorsaságában. Előfordul-e hogy nem lehet elérni vagy nagyon lassan tölti be az oldalakat. Stb.

Előre is köszi a hozzászólásokat.

Azt kell mondjam hogy lassu, atlagosan mas oldalakhoz merten neha idegesitoen lassan jonnek le a tartalmak, persze ki lehet birni... :)

astra789 képe

Már azt hittem,az én gépemmel van a gond.Nálam is lassan tölti be amire

rákattintok.

gti3per888 képe

Nálam is lassú a többi oldalhoz képest, eleinte még csak néha-néha, de most már szinte mindíg lassú.

NofreT képe

arra tippelek, hogy a térkép beágyazása lehet az egyik ok.

A másik ok a nagyító a kép alatt, nem tudom, hogy az mennyire hasznos, nekem nem jött be, de lehet hogy másoknak igen.
Nekem is lassú, pedig azt ritkán engedem rá a gépemre. 13 script fut, ez egy kicsit sok, nem?

Ha ki lehetne próbálni a sebességet úgy, hogy a térkép fel van függesztve, az sokat segítene. Kizárásos alapon.

Urbán József képe

A(z időnként tapasztalható) lassúságot a térkép egészen biztosan nem okozhatja, hiszen az a Google szerveréről jön nem a Retronóméról. Ez utóbbin csupán linként jelenik meg, ami nagyon gyorsan letöltődik, utána már a felhasználó Google-kapcsolatán múlik, mikor jelenik meg a térkép.

Ki is lehet próbálni: ez egy koordináta egy térképen.

Szóval, hogy egy oldal lassan jön le, vagy nem, több tényezőtől is függ. Nekem 2Mbps ADSL vonalam van a t-online-nál, és a mai nap, meg általában elfogadható a letöltési sebesség.

Azért emlékszem, hogy 2-3-4 hete egy nap gyakorlatilag nem lehetett semmit letölteni a Retronomról, de ez csak egyszer volt.

Ha valakinek mindig lassú, és nem csak a Retronom, akkor lehet reklamálni a szolgáltatónál: kötelesek foglalkozni az üggyel! Ha nem teszik, másik szolgáltatót kell keresni... Ma már nincs monopólium ezen a területen, hanem kínálat.

 

bfonok

NofreT képe

Nyilván nem a saját szolgáltatómat mértem, hanem csak a más oldalakkal összevetve érzem lassúnak, és ha kulcsszavakat, térképet is alkarnék beírni, kitölteni, még lassabb lenne.
Az is előfordul, hogy csak második buzdításra jön be az oldal -nekem.

A szolgáltatóváltás pedig nem olcsó mulatság, bármennyire is meg lehet tenni. Ott van ugye a hűségnyilatkozat. Ha felbontom, akkor van ráfizetés.

De mindegy. Megkérdezték, elmondtam.

Laki Géza képe

Hogy lassú? Néha oly lassú,hogy nem is ér ide! Talán a mult hétvégén volt,hogy 2-3 esetben órákon át nem is működött. A többi viszont jó volt,tehát ez nem szolgáltató függő.

NofreT képe

sok idő eltelt, mire elment a hozzászólásom, talán azért is lett duplázás, mert biztatásként még egyszer megnyomtam a beküld gombot