Régi BNV nemzetközi vásárok hangulata


Űdvözlök mindenkit a fórumon!

Szeretnék egy témát felvetni, hátha sok embert érdekelne.

Pár éve megfogalmazódott bennem ,hogy milyen jók is voltak a régi Nemzetközi vásárok hangulatai. Én kb:a 80 as években kezdtem oda járni (akkor zeneként a shadows ment)

aláfeső zeneként.Sok cég kiállított ott és azt a régi hangulat (a mustáros virslikkel),ma is bennem van. Így jött az ötlet, hogy kéne egy retro BNV-t rendezni régi cuccokkal ,berendezésekkel.Pl:old timeresek(lada,skoda és pár korabeli nyugati tipus stb), retro hifisták(BRG,ORION stb), müszergyüjtők:(ORION,EMG HIRADÁSTECHNIKA  SZÖV.stb),modell gyüjtők(NDK),számítógépesek (mintha valakinek lenne VIDEOTON nagy számítógépe otthon a garázsban!) ,vannak régi rádió gyüjtők(BHG)És egyéb cuccokat gyüjtők is amit itt hosszú lenne felsorolni. Természetesen napközben korabeli zene szólna (Komáthy Gy. B.tóth stb) meg este retró DISCO party ! Term. az idősebbeknek TEEANGER PARTY !(CSEKE laci-val)Ezt a sort a végtelenségig tudnám írni,de gondolom ennyi is elég a feeling leírásához A belépő term.tetemes áron menne ,de a kaja retró áron lenne,én legalábbis így gondolom.Ezért a leírásomat és az ötletemet közkincsé tenném term.tudom hogy a rendezvény szervezése, megrendezése nem kis feladat,de szerintem minekünk középkoruaknak meg kéne mutatnunk hogy milyen is volt régen...Amíg még fellelhetőek ezek a termékek és emberek.

Az írásomat ötletinditónak szántam ,én nem szeretném ezt megrendezni természetesen

Kicsit elkéstél ezzel, mert itt már alaposan kiveséztük a témát.

 

 

http://www.retronom.hu/node/16491

 

Egyébként jómagam nagy BNV "rajongó" vagyok 1979-óta az összes tavaszi, őszi vásáron kint voltam egy kivételével.

A retró BNV ötlet tényleg jó, úgy, hogy a BNV területén kellene megszervezni.

rákos zsolt képe

ahimotu az írásomat csak ötlet indítónak szántam azóta rájöttem hogy túl nagy volumenü ezért nem biztos hogy mindenki értékelte ezt...